Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Favorite

Contul meu

Favorite

Contul meu

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Protectia datelor

Acest site  este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii. Savcom nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

Pentru a avea acces la informatiile de pe SAVCOM,  este suficienta navigarea libera pe site, fara a fi obligatorie crearea unui cont sau inscrierea la un newsletter. Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest website, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti SAVCOM . Orice accesare al SAVCOM va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. Veti fi notificat ori de cate ori se produc modificari ale termenilor si conditiilor websiteului.

 1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul site-ului (precum si orice alt material avand legatura cu siteul) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, stiri, imagini, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la “continut site”), apartin Site-ului si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea siteului.

 1. Utilizarea continutului siteului

Puteti copia si printa continutul siteului doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. In orice alte cazuri, continutul siteului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea siteului:

 1. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
 2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
 3. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al site-ului asupra continutului.

Orice utilizare a continutului site-ului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: comenzi@savcom.ro.

 1. Suspendarea accesului

Site-ul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

 1. Modificari ale siteului

Site-ul isi rezerva dreptul, la libera sa discretie, de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, site-ul isi rezerva dreptul de a restrange, suspenda sau opri accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut oricand, pentru orice motiv, sau fara motiv, cu sau fara instiintare prealabila, si fara a-si asuma prin aceasta vreo obligatie.

 1. Acord de confidentialitate

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre site va fi folosita doar in concordanta cu termenii politicii de confidentialitate a siteului.

 1. Platformele de comunicatie puse la dispozitie de site

Pentru mesajele transmise de utilizatori, raspunderea asupra continutului revine in intregime autorilor acestora. Site-ul isi asuma obligatia de a nu face publice aceste mesaje.

Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs.

 1. Atentie!

Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii informatiilor publicate in site, siteul nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. Siteul nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca siteul va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

 De asemenea, site-ul nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere site-ul pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

 1. Forta Majora

Site-ul nu poate fi facut responsabil pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa site-ului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare, greva etc.

 1. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord.

Site-ul este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, Site-ul va notifica prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

 1. Notificari

Orice notificare catre site trebuie trimisa in scris, la adresa de email: comenzi@savcom.ro     .

 1. Date cu caracter personal

  Prin intermediul site-ului utilizatorii pot furniza catre SAVCOM informatii referitoare in special la date personale (precum nume, telefon, adresa de e-mail, adrese postale, nume companie (Cif, J) si/sau pozitia in companie), modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile publicate pe site, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

  Orice persoana care acceseaza site-ul si care ofera date sau informatii cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

 • marketing (inclusiv marketingul direct) constand in efectuarea de comunicari comerciale si comercializarea produselor si serviciilor publicate pe site, precum si a produselor si serviciilor SAVCOM, prin orice mijloc de comunicare, mai putin apelarea automata care nu necesita interventia unui operator uman;
 • in scopul furnizarii serviciilor sau produselor prezentate pe site, incluzand procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorului, facturarea, recuperarea debitelor, solutionarea cererilor si a reclamatiilor, prevenirea/depistarea fraudelor;
 • stocarea si procesarea acelor informatii care ajuta SC SAVCOM 97 SALES SRL sa imbunatateasca relatia cu utilizatorii/abonatii/cumparatorii;
 • prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SAVCOM in vederea efectuarii de studii de piata;
 • alte activitati intreprinse de SAVCOM si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea utilizatorului.

SAVCOM are dreptul de a dezvalui informatia unor terte persoane, doar in conditiile legislației in vigoare.

Alte prevederi privind protectia datelor personale pe care le furnizati prin intermediul acestui site gasiti in sectiunea /pagina noastra politica de  confidentialitate 

 1. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Va multumim!