Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Favorite

Contul meu

Favorite

Contul meu

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Cum comand

Online cumparati rapid si in siguranta.

Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati cativa pasi simpli.

Uitati cateva detalii despre fiecare etapa:

Cauta produsul dorit

 Puteti cauta un produs direct in capul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul aflat deasupra paginii.

 Adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului „Adauga in cos”. Puteti adauga in cos mai multe produse, din categorii   diferite.

Verificati comanda

 Dupa adaugarea fiecarui produs, puteti intra in cosul de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor selectate, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

 In cosul de cumparaturi aveti posibilitatea sa continuati cumparaturile accesand optiunea „continua cumparaturile” sau sa finalizati comanda accesand optiunea „Finalizare comanda”.

Detalii de livrare si facturare

 Ca sa plasati o comanda, trebuie sa va creati un cont, unde puteti opta intre facturare pentru persoana juridica sau fizica.

 Livrarea se va face la adresa aleasa de dumneavoastra.

 Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul „Confirma comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton veti primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Ati mai cumparat de la noi sau este prima comanda?

  1. Daca sunteti client nou, atunci trebuie doar sa urmati pasii de mai sus si cu cateva click-uri comanda este la dumneavoastra.
  2. Daca sunteti deja client, logati-va in cont si doar selectati produsele dorite, de restul ne ocupam noi.