Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Favorite

Contul meu

Favorite

Contul meu

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Livrarea Comenzilor

Cand comanzi de  pe  Savcom.ro, poti alege intre mai multe optiuni de livrare.

Livrare prin Curier Partener : Fan Curier

Coletul va ajunge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre agentul de curier. Informatii referitoare la datele tale de contact vor aparea pe colet in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este asadar important sa ne comunici la inregistrarea comenzii, un numar de telefon la care curierul sa va poata contacta in caz de necesitate.

Transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare minima de 150 de lei (TVA Inclus), iar pentru comenzile cu valori mai mici de 150 de lei (TVA Inclus), costul transportului este de 20 lei (TVA Inclus). 

Livrarea comenzilor in 48h – 72h este vizata doar pentru produsele cu stoc disponibil in depozit. Produsele care sunt realizate in productie se livreaza conform termenului precizat in comanda aferenta clientului.

Dupa confirmarea comenzii o sa primiti un numar de AWB si informatii despre firma de curierat, prin care puteti urmarii statusul expeditiei in aplicatia de pe site-ul curierului.

Ridicare din depozitul nostru

Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc in depozitul nostru, le poti ridica personal de luni pana vineri in intervalul orar 08:30 – 17:30. Daca produsele nu sunt pe stoc in depozit cand ai inregistrat comanda, te vom anunta prin email sau telefonic cand acestea vor ajunge, pentru a se putea ridica.

  • Adresa : Str. Amurgului nr.70, Popesti-Leordeni, Ilfov